Muncitor piscicol găsit înecat lângă barcă, la malul unui iaz din Bosanci

Muncitor piscicol găsit înecat lângă barcă, la malul unui iaz din Bosanci
Luni, 20 noiembrie 2023, la ora 17:04, lucrătorii Secţiei de de Poliţie Rurală Ipoteşti au fost sesizaţi prin 112, de către Gavril M., din municipiul Fălticeni, județul Suceava, cu privire la faptul că l-a găsit înecat pe angajatul său Ilie G. în iazul pe care îl administrează pe raza comunei Bosanci.

În urma cercetărilor, s-a constatat că Ilie G. era angajatul Pescofal SRL Fălticeni, având funcția de muncitor piscicol, iar la data de 20 noiembrie 2023, acesta se afla la serviciu și executa activități specifice cu barca societății pe apa iazului.

{inAds}
În jurul orelor 16:30, administratorul iazului a observat că angajatul său întârzie să revină de pe iaz la punctul de lucru, motiv pentru care s-a deplasat pe malul iazului, respectiv pe malul care se află pe teritorul administrativ al comunei Bosanci. Cu această ocazie, a observat faptul că lângă mal se afla o barca iar lângă aceasta l-a văzut pe bărbat care se afla parțial în apă, cu fața în sus, inconștient.

Administratorul iazului împreună cu un alt angajat l-au scos din apă pe și i-au acordat manevre de prim ajutor, apelând totodată 112, solicitând intervenția unui echipaj medical.

Echipajul medical sosit la fața locului a constat că bărbartul era decedat, fără a mai răspunde la manevrele de resuscitare.

Cu ocazia efectuării cercetării la fața locului, împreună cu un tehnician criminalist din cadrul IPJ Suceava - Serviciul Criminalistic, s-a constatat că persoana decedată nu prezenta urme de violență pe suprafața corpului, acesta fiind ridicat și transportat la morga Spitalului Județean Suceava în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cu exactitate a cauzei decesului.

Evenimentul a fost anunțat către ITM Suceava de către administratorul iazului.

Cercetările sunt continuate pentru clarificarea tuturor circumstanțelor în care s-a produs decesul.
Mai nouă Mai veche