Nuntaș bătăuș și scandalagiu încătușat de polițiști într-o sală de nunți din Suceava

Sâmbătă, 11 noiembrie 2023, la ora 21:55, lucrătorii Poliției Municipiului Suceava au fost sesizați prin 112 cu privire la faptul că la salonul de nunți Magic din cadrul Prestige Ball Room se află o persoană recalcitrantă.

La fața locului s-au deplasat două echipaje din cadrul Biroului Ordine Publică care l-au identificat pe holul de acces al sălii de nunți pe Traian U., persoană care a fost indicată de mai mulți participanți la eveniment că ar fi persoana care se manifesta agresiv fizic și verbal.

{inAds}
Bărbatul se afla în stare avansată de ebrietate, fiind extrem de recalcitrant. Acestuia i s-a solicitat să fie cooperant și să aibă un comportament adecvat, pentru a clarifica situația de fapt, însă nu s-a supus, fapt pentru care s-a procedat la luarea măsurii încătușării acestuia.

Bărbatul a fost condus la sediul Poliției municipiului Suceava, unde a continuat să fie extrem de recalcitrant și agitat fizic și verbal, fiind necooperant pe toată durata conducerii acestuia, motiv pentru care a fost solicitată la sediul Poliției municipiului Suceava intervenția unui echipaj SAJ Suceava în vederea conducerii la Spitalul Județean Suceava pentru a fi consultat din punct de psihiatric. Bărbatul a fost transportat de echipajul SAJ la Spitalul Județean Suceava și ulterior la Secția de Psihiatrie Burdujeni, unde a rămas internat.

Din verificările efectuate, s-a constatat faptul că două persoane care au participat ca invitați la evenimentul care avea loc la salonul de nunți au fost îmbrâncite de către agresor, precizând că doresc să formuleze plîngere penală pentru săvârșirea infracțiunii de „lovirea sau alte violențe”.

A fost întocmit proces-verbal de constatare cu privire la aspectele sesizate, cercetările urmând a fi continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „lovirea sau alte violențe”.
Mai nouă Mai veche