O tânără în stare de ebrietate s-a proptit cu mașina într-o cutie de gaz metan, pe strada Pinului din Câmpulung Moldovenesc

O tânără în stare de ebrietate s-a proptit cu mașina într-o cutie de gaz metan, pe strada Pinului din Câmpulung Moldovenesc
Sâmbătă, 11 noiembrie 2023, în jurul orei 23:20, lucrătorii de poliție aflați aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu au fost sesizați prin 112 cu privire la faptul că pe strada Pinului din municipiul Câmpulung Moldovenesc a avut loc un accident rutier soldat cu pagube materiale, iar conducătorul auto emană halenă alcoolică.

Lucrătorii de poliție s-au deplasat la fața locului, unde au identificat un autoturism Volkswagen care prezenta avarii și mai multe pagube materiale în zona unui imobil.

Totodată, s-a constatat faptul că protecția metalică a contorului de gaz a unui imobil este avariată ca urmare a accidentului de circulație.

{inAds}
La fața locului au intervenit pompierii din cadrul ISU Suceava și reprezentanții NOVA GAZ care au oprit scurgerile de gaz.

Conducătoare auto a fost identificată Loredana P., de 23 de ani, domiciliată în municipiul Câmpulung Moldovenesc, cu permis de conducere valabil pentru categoriile AM, B1, B.

Polițiștii au procedat la testarea conducătoarei auto cu aparatul alcooltest, rezultatul indicând o concentraţie alcoolică cu valoarea de 0,72 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Având în vedere valoarea afişata de aparatul etilotest, i s-a adus la cunoștință conducătoarei auto că urmează sa fie condusă la Spitalul Municipal Campulung Moldovenesc, pentru a i se recolta două mostre biologice de sânge la interval de o oră, în vederea stabilirii alcoolemiei, aceasta fiind de acord, consemnându-și o declarație de consimțământ în acest sens și fiind condusă la Spitalul Municipal Campulung Moldovenesc cu autospeciala de poliție.

La sediul Spitalului municipal Câmpulung Moldovenesc, i-au fost recoltate două mostre biologice de sânge în vederea determinării alcoolemiei.

A fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”.
Mai nouă Mai veche