Un bărbat care a băut alcool sanitar a spart geamurile de la casă și și-a amenințat soția și copii, la Vicovu de Sus. Agresorul a fost încătușat de polițiști și internat la Psihiatrie

Un bărbat care a băut alcool sanitar a spart geamurile de la casă și și-a amenințat soția și copii. Agresorul a fost încătușat de polițiști și internat la Psihiatrie
Marți, 31 octombrie 2023, la ora 17.41, Poliția orașului Vicovu de Sus a fost sesizată de un bărbat din localitate, prin 112, cu privire la faptul că tatăl său are un comportament agresiv.

În urma intervenției, polițiștii au constatat că apelantul se afla la domiciliul său din orașul Vicovu de Sus, iar la un moment dat tatăl său, Ioan I., de 62 de ani, a început să prezinte un comportament agresiv și un limbaj vulgar față de membrii familiei. Bărbatul a spart geamurile la locuință și a amenințat că îi va agresa pe membrii familiei.

Echipa operativă formată din doi agenți de poliție din cadrul Poliției orașului Vicovu de Sus care a ajuns la fața locului l-a încătușat pe bărbat, întrucât acesta prezenta un comportament agresiv. Bărbatul a declarat faptul că a consumat aproximativ 250 mililitri de alcool sanitar.

S-a procedat la completarea formularului de evaluare a riscului, iar în urma răspunsurilor oferite de către numita soția agresorului a rezultat faptul că există un risc iminent, însă aceasta s-a opus emiterii unui ordin de protecție provizoriu. Femeia nu a depus plângere.

La fața locului s-a prezentat un echipaj de ambulanță care l-a transportat pe bărbat la Spitalul Municipal Rădăuți - Secția Psihiatrie, unde a fost internat.

A fost întocmit dosar penal privind infracţiunea de „distrugere”.
Mai nouă Mai veche