VIDEO Căruță cu lemne, nesemnalizată, lovită de o camionetă, în pădurea Adâncata. Trei persoane rănite

VIDEO Căruță cu lemne lovită de o camionetă, în pădurea Adâncata. Trei persoane rănite
Marți, 31 octombrie 2023, la ora 17.45, Andrei C., de 25 de ani, din comuna Vîrfu Câmpului, județul Botoșani, în timp ce se deplasa la volanul autoutilitarei marca Iveco, pe DN 29A, din direcția Adâncata spre municipiul Suceava, a surprins și acroșat față-spate un atelaj hipo angrenat de două cabaline, condus de Dănuț Z., în vârstă de 17 ani. Atelajul hipo nu era dotat cu dispozitive fluorescent-reflectorizante sau alte elemente de iluminat. Acesta transporta material lemnos, având aviz de însoțire a mărfii.

În urma impactului, a rezultat vătămarea corporală ușoară a trei persoane respectiv a ocupanților din atelajul hipo, Dănuț Z., Gheorghe D., de 19 ani, și Alexandru Z., de 19 ani, aceștia fiind preluați și transportați la UPU Suceava, pentru acordare de îngrijiri de specialitate.

Conducătorii celor două vehicule au fost testați cu aparatul etilometru, rezultatele fiind negative, iar ulterior șoferului autoutilitarei i-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

A fost întocmit dosar penal privind infracţiunea de „vătămare corporală din culpă”.

Mai nouă Mai veche