Accident de muncă la un magazin de haine din Iulius Mall Suceava. O tânără a fost rănită

La data de 12 decembrie 2023, la ora 17.35, polițiștii Secției de Poliție Burdujeni au fost sesizați cu privire la faptul că la UPU Suceava s-a prezentat Diana M., de 26 de ani, din comuna Siminicea, care a relatat cadrelor medicale că în timp ce se afla de serviciu, la Iulius Mall Suceava, a căzut și o doare glezna.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că numita Marin Diana este angajată la un magazin de haine din cadrul Iulius Mall Suceava, având funcția de lucrător comercial.

Aflându-se în timpul serviciului, a fost nevoită să aducă marfă din depozitul societății și în timp ce cobora scările din depozit, din neatenție a alunecat și a căzut, accidentându-se la piciorul drept.
{inAds}
Din cauza faptului că i s-a umflat glezna și avea dureri, s-a deplasat la UPU Suceava pentru a primi îngrijiri medicale de specialitate, iar acolo a fost diagnosticată cu „contuzie gleznă picior drept”.

A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „vătămare corporală din culpă” şi „neluarea şi nerespectarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă”.
Mai nouă Mai veche