Beat la volanul unui Jeep neînmatriculat, a rupt doi copaci și un gard, la Vicovu de Sus

Beat la volanul unui Jeep neînmatriculat, a rupt doi copaci și un gard, la Vicovu de Sus
Joi, 28 decembrie 2023, la ora 02.02, lucrătorii de poliție din cadrul Poliției orașului Vicovu de Sus aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu au fost sesizați prin 112 cu privire la producerea unui accident rutier soldat cu rănirea unei persoane de sex masculin.

Cu ocazia deplasării la fața locului, polițiștii au constatat că în jurul orei 02.00, Marius U., în vârstă de 23 de ani, din orașul Vicovu de Sus, județul Suceava, conducea autoturismul Jeep Grand Cherokee, pe strada Calea Cernăuți, spre Straja, iar din cauza vitezei excesive într-o curbă la stânga a pierdut controlul autoturismului, intrând în decorul de partea stângă a sensului de mers, în șanț, unde a intrat în coliziune cu doi arbori și gardul de la imobil, în urma impactului autoturismul răsturnându-se, după care a revenit pe roți.

În urma impactului conducătorul auto a suferit leziuni corporale, fiind transportat la Spitalul Județean Suceava, unde a fost diagnosticat cu „politraumatism prin accident rutier”.
{inAds}
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest etilometru, rezultând o alcoolemie de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-i recoltate două probe biologică de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei, la Spitalul municipal Suceava.

De asemenea, conducătorul auto a fost testat cu apartul DrugTest, rezultatul fiind negativ.

A fost întocmit dosar de cercetare penală cu privire la săvărșirea infracțiunilor de „vătămare corporală din culpă” și „punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat”.
Mai nouă Mai veche