Tânăr rănit după ce s-a răsturnat cu mașina într-un șanț, la Budeni

Tânăr rănit după ce s-a răsturnat cu mașina într-un șanț, la Budeni
La data de 27 decembrie 2023, la ora 22:41, Poliția orașului Dolhasca a fost sesizată prin 112 cu privire la faptul că pe raza satului Budeni, orașul Dolhasca, se află o mașină răsturnată în șanț, fără a ști dacă există victime sau nu.

La fața locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul Compartimentului Rutier al Poliției Municipiului Fălticeni, care a constatat că la ora 22.40, Ionuț O., de 24 de ani, în timp ce conducea autoturismul Opel Astra pe DJ 208, din direcția Dolhasca către Siliștea Nouă, pe raza localității Budeni, iar într-o curbă la stânga a pierdut controlul asupra autoturismului, părăsind partea carosabilă în partea stângă a direcției de mers și răsturnându-se.

La fața locului s-a deplasat un echipaj de salvare, șoferul fiind ulterior transportat la Spitalul Județean Suceava de către un echipaj ambulanțier SMURD din cadrul orașului Dolhasca, fiind stabilit diagnosticul „traumatism cranio-cerebral mediu, traumatism toraco-abdominal”.
{inAds}
La fața locului nu au mai fost descoperite și alte victime.

Conducătorul autoturismului nu a putut fi testat cu aparatul etilotest din cauza leziunilor suferite, fiindu-i recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Din primele verificări, vinovat de producerea accidentului rutier se face conducătorul autovehiculului, care nu a adaptat viteza într-o curbă la stânga pe un carosabil umed.

A fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de „vătămare corporală din culpă”.
Mai nouă Mai veche