Femeie găsită înecată în apele râului Slatina

La data de 24 decembrie 2023, la ora 10:06, polițiștii Secției de Poliție Rurală Mălini au fost sesizați prin 112 cu privire la faptul că o persoana a fost găsită înecată în apele râului Slatina.

Din primele verificări a rezultat că Lucica B., de 55 de ani, din Slatina, a fost găsită înecată în albia râului Slatina. Din discuțiile purtate cu persoanele prezente la fața locului a rezultat faptul că aceasta nu a mai fost văzută de la data de 19 decembrie 2023, din jurul orei 17.00, când a plecat de la domiciliu.

În urma examinării cadavrului nu au fost identificate leziuni vizibile sau alte urme de violență.
{inAds}
S-a stabilit faptul că în data de 19 decembrie 2023, în jurul orei 17.00, femeia a plecat de la domiciliu. În perioada 19 - 24 decembrie 2023, soțul defunctei a crezut că aceasta este plecată la locuința mamei sale din aceeași localitate și că se va întoarce la domiciliu, astfel nefăcându-și vreo grijă, întrucât aceasta a mai avut astfel de episoade în trecut cu plecări de la domiciliu.

Totodată din discuțiile purtate cu fiica defunctei și cu mai mulți vecini a rezultat faptul că nu existau conflicte fizice între cei doi soți, astfel nu există suspiciuni cu privire la săvârșirea vreunei fapte penale.

Cercetările sunt continuate pentru clarificarea tututor circumstanțelor în care s-a produs decesul.

1 Comentarii

  1. Realitatea este alta,dar sa musamalizat cazul,ea a fost ucisa si dusa noaptea acolo unde au gasit-o.

    RăspundețiȘtergere
Mai nouă Mai veche