Șofer prins beat la volan de două ori în aceeași zi, la Rotopănești și Târgu Neamț

Șofer prins beat la volan de două ori în aceeași zi, la Rotopănești și Târgu Neamț
Luni, 11 decembrie 2023, la ora 15:28, lucrători din cadrul Secției de Poliție Rurală Mălini au obținut date despre faptul că un șofer circulă în stare de ebrietate cu autoturismul pe drumul ce duce de la Fălticeni către Mihăiești.

Echipajul a identificat pe DJ 209A, în satul Rotopănești, autoturismul volkswagen condus de Vasile C.

Cu ocazia controlului, conducătorul auto a fost testat la ora 15:50 cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,98 mg/l alcool pur în aerul expirat.
{inAds}
Din verificările efectuate a rezultat că în aceeași zi, la ora 11.35, același conducător auto a fost depistat pe raza orașului Târgu Neamț conducând același autoturism și a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,02 mg/l alcool pur în aerul expirat, polițiștii din Târgu Neamț întocmindu-i un dosar penal pentru conducerea unui auto sub influența băuturilor alcoolice, astfel acesta nu avea dreptul de a conduce auto pe drumurile publice.

Conducătorul auto a fost condus la Spitalul Municipal Fălticeni, unde i s-au prelevat probe biologice în vederea stabiliri alcoolemiei.

A fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului” și „conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere”.
Mai nouă Mai veche