Un șofer în stare de ebrietate și-a rupt o roată în giratoriul din Burdujeni. A fost văzut de un echipaj de poliție și s-a ales cu dosar penal

Un șofer în stare de ebrietate și-a rupt o roată în giratoriul din Burdujeni
Vineri, 29 decembrie 2023, la ora 01.01, polițiștiii din cadrul Secției de Poliție Burdujeni, în timp ce efectuau activități de patrulare pe Calea Unirii din municipiul Suceava, au observat în zona intersecției sens giratoriu Calea Unirii - Calea Burdujeni, un autoturism Peugeot care era imobilizat pe partea carosabilă, pe sensul de deplasare către Adâncata.

La volanul autoturismului se afla Cătălin I., de 38 de ani, cu domiciliul în municipiul Suceava.

Fiind întrebat ce s-a întâmplat, acesta a declarat verbal faptul că a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, motiv pentru care a acroșat cu roata dreapta față bordura.
{inAds}
Întrucât acesta prezenta semne ale consumului de băuturi alcoolice și emana halenă alcoolică, s-a procedat la testarea acestuia cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,81 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiind condus la unitatea spitaliceasca in vederea recoltarii de probe biologice de sange pentru stabilirea alcoolemiei.

A fost întocmit dosar penal privind infracţiunea de „conducere sub influența alcoolului”.
Mai nouă Mai veche