Topul celor mai puternice firme autohtone din județul Suceava: Trutzi, Tehno World, Marelvi Impex, Eurospeed, Autotehnorom

Topul celor mai puternice firme din Suceava: Trutzi, Tehno World, Marelvi Impex, Eurospeed, Autotehnorom
Publicația de bussines Economica.net a făcut un top al celor mai puternice afaceri românești din țară, în ficare județ în pare. Conform analizei realizată de sursa citată, cea mai puternică afacere românească din județul Suceava îi aparține lui Petru Ciprian Nuţu, proprietarul societății Trutzi. 

Trutzi, trader de produse metalurgice, deţinut de Petru Ciprian Nuţu, e cea mai mare afacere românească din Suceava, arată analiza Economica.net.

Firma are în 11 depozite și huburi logistice situate în judeţul Suceava, în Afumați (Ilfov), Cluj-Napoca, Constanța, Iași, Galați, Pitești, Arad. Portofoliul de produse vândute de Trutzi cuprinde profiluri laminate, elemente și profiluri din fier forjat, automatizări, lucrări din fier forjat și utilaje pentru prelucrarea fierului.

{inAds}
Asociaţii Tehno World sunt Maria Amariei, Gabriela şi Iustinian Pavel, cu părţi egale în firmă, conform datelor consultate de Economica.net în Termene. Firma deţine o fabrică specializată în producţia de ţevi de polietilenă de înaltă densitate (HDPE), polipropilenă (PP) și PVC-U.

Marelvi Impex, unul dintre cei mai mari distribuitori pe piaţa românească de electronice şi electrocasnice, are 31 de magazine în ţară, magazinul online demax.ro şi depozite în Rădăuţi, Bucureşti şi Deva.
Asociaţii Marelvi Impex sunt Elvira şi Lăcrămioara Mihalescul, Daniela şi Vasile Bîzgan şi Viorica Harja, potrivit datelor de la Registrul Comerţului.

Dan Paval e asociat unic la Eurospeed, arată datele obţinute din Registrul Comerţului.

Autotehnorom e deţinută direct şi indirect de Vasile şi de Liliana Rîpan, reiese din datele de la Registrul Comerţului. Autotehnorom execută lucrari de terasamente, de drenare, amenajări ale intersecţiilor, execută poduri şi produce mixturi asfaltice.
Mai nouă Mai veche