Și-a ucis mama în bătaie, cu parul, la Dumbrăveni

Marius Brahariu
Luni, 4 decembrie 2023, la ora 14.40, Inspectoratul de Poliție Județean Suceava a fost sesizat prin 112 despre faptul că pe raza localității Dumbrăveni a fost identificată o persoană decedată în locuință.

Apelantul, șofer la societatea administrată de Marius Brahariu, s-a deplasat luni la locuința acestuia întrucât nu răspundea la telefon. Bărbatul a găsit poarta pietonală de accces în curtea imobilului închisă, iar proprietarul se afla în locuință. De asemenea, în casă a găsit-o decedată pe mama proprietarului.

La fața locului, s-a deplasat un echipaj din cadrul Poliției orașului Salcea, care l-a identificat pe proprietarul locuinței, Marius Brahariu (foto), de 36 ani, în stare de ebrietate, incoerent. În camera de zi a imobilului a fost găsită mama acestuia, Aurica Brahariu, de 69 de ani, întinsă pe pardoseală, cu urme de violență pe corp, decedată, aspect constatat de către echipajul medical.

{inAds}
Urmare a celor constatate, la fața locului s-a deplasat un procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava, împreună cu lucrători de poliție judiciară din cadrul Serviciului Investigații Criminale.

Din activitățile investigative și de cercetare penală efectuate, s-a stabilit faptul că tânărul de 36 ani locuia singur la adresa de domiciliu. În perioada 2015-2021, a trăit în concubinaj cu o femeie, care in cursul anului 2021, a plecat și s-a mutat în municipiul Suceava.

Sâmătă, 2 decembrie 2023, mama sa, care-l vizita ocazional, a venit în vizită cu scopul de a-l ajuta la treburile gospodăriei. În seara zilei de duminică, 3 decembrie, în jurul orei 18.00, în timp ce se afla la domiciliul său, pe fondul unui conflict spontan, domestic, pe care l-a avut cu mama sa, fiind sub influența băuturilor alcoolice, tânărul a exercitat acte de violențe fizică asupra acesteia, aplicându-i mai multe lovituri, cu corpuri contondente dure, provocându-i leziuni care au condus ulterior la deces.

Cu ocazia audierii, tânărul a recunoscut comiterea faptei, agresiunile fizice fiind exercitate pe fondul consumului de băuturi alcoolice și a unui exces de furie și a unui conflict spontan.

Cercetările au fost preluate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava, fiind pusă în mișcare acțiunea penală față de inculpat sub aspectul comiterii infracțiunii de „violență în familie cu raportare la infracțiunea de omor”. Față de inculpat a fost luată măsura reținerii pentru 24 ore, fiind introdus în arestul IPJ Suceava.
Mai nouă Mai veche