Zgâriat de soția geloasă, un bărbat din Dornești a cerut ajutorul autorităților la 112. Dosar penal pentru violență în familie întocmit de polițiști

Poliția Rurală noaptea
Luni, 4 decembrie 2023, la ora 22.27, Secția de Poliție Rurală Marginea a fost sesizată prin 112 de către un bărbat de 38 ani, din comuna Dornești, despre faptul că a fost agresat fizic de către soția sa, în vârstă de 27 ani.

În urma cercetărilor s-a stabilit că bărbatul locuiește în comuna Dornești, județul Suceava, împreună cu soția sa. Luni, în jurul orei 22.20, pe fondul geloziei a izbucnit o discuție în contradictoriu între soți, discuție care a degenerat în sensul că femeia l-a zgâriat pe bărbat, după care aceștia au continuat să se certe.

Polițiștii au procedat la întocmirea formularului de evaluare a riscului, rezultând faptul că nu sunt întrunite condițiile pentru emitere ordin de protecție provizoriu. Celor doi le-au fost prezentate prevederile Legii 217 din 2003 privind prevenirea și combaterea violenței în familie precum și prevederi altor acte normative în vigore.

A fost întocmit dosar penal privind infracțiunea de „violență în familie”.
Mai nouă Mai veche