Un bărbat a murit înecat cu mâncare, la Șerbăuți

Un bărbat a murit înecat cu mâncare, la Șerbăuți
Marți, 19 decembrie 2023, la ora 03.53, polițiștii Secției de Poliție Rurală Bălcăuți au fost sesizați prin 112 de către asistentul medical de pe ambulanța din cadrul Spitalului orășenesc Siret cu privire la faptul că Viorel R., de 54 ani, din com. Șerbăuți, a fost găsit decedat în bucătăria mamei sale.

Din primele verifiări, a rezultat că bărbatul locuia împreună cu mama sa și era necăsătorit.

În noaptea de luni spre marți, în jurul orei 02.00, bărbatul s-a deplasat din dormitor în bucătăria mamei sale, unde aceasta dormea și i-a solicitat să-l servească cu mancare.
{inAds}
În timp ce bărbatul mânca, la un moment dat s-a înecat cu bolul alimentar, în urma căruia i s-a făcut rău, iar apoi a căzut de pe scaun la podea. Mama sa, care se afla în bucătărie a încercat să-i acorde primul ajutor, însă fără rezultat, după care celălalt fiul al ei a apelat 112, solicitând sprijinul unui echipaj SAJ, care a constatat decesul.

Pentru a clarifica împrejurările în care bărbatul a decedat, s-a dispus efectuarea unei necropsii medico-legale. Cadavrul a fost transportat la morga Spitalului Municipal Rădăuți.
Mai nouă Mai veche