Un biciclist a murit după ce a fost lovit consecutiv de două mașini conduse de femei, la Moldovița

Un biciclist a murit după ce a fost lovit consecutiv de două mașini conduse de femei, la Moldovița
Marți, 19 decembrie 2023, autoritățile au fost sesizate cu privire la faptul că pe DJ 176 din comuna Moldoviţa, județuul Suceava, a avut loc un accident rutier soldat cu decesul unei persoane.

Din primele verificări a rezultat că în jurul orei 08:45, Roxana C., în timp ce conducea autoturismul Dacia Logan pe DJ 176 din comuna Moldoviţa, având direcţia de deplasare spre Vatra Moldoviţei, a efectuat manevra de depăşire a biciclistului Andrei P., care se deplasa pe aceeaşi direcţie, fără a păstra o distanţă laterală suficientă, acroşându-l cu oglinda retrovizoare dreapta.

În urma coliziunii, biciclistul a căzut pe carosabil, unde a fost lovit de către autoturismul Mercedes condus de Georgiana H., pe aceeaşi direcţie de mers.
{inAds}
Biciclistul a decedat la faţa locului, iar trupul neînsuflețit al acestuia a fost depus la morga Spitalului Municipal Câmpulung Moldovenesc.

Conducătoarele auto au fost testate cu aparatul etilometru, rezultatele fiind de 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care le-au fost recoltate probe biologice de sânge.
Mai nouă Mai veche