Un șofer beat a tamponat mașinile într-o parcare din Obcini și apoi a refuzat testarea alcoolemiei. I s-a întocmit dosar penal

Un șofer beat a tamponat mașinile într-o parcare din Obcini și apoi a refuzat testarea alcoolemiei. I s-a întocmit dosar penal
La data de 6 decembrie 2023, la ora 20:37, lucrătorii din cadrul Biroului Rutier Suceava au fost sesizați prin 112 despre faptul că un autoturism al cărui conducător auto se află sub influența băuturilor alcoolice a avariat mai multe autoturisme staționate, pe strada Măgurei din municipiul Suceava.

În urma intervenției, a fost identificată o persoană de sex masculin ce se afla lângă un autoturism Suzuki care era staționat, cu motorul pornit, care a declarat verbal că în timp ce efectua o manevră de mers cu spatele a acroșat ușor autoturismul Mazda care era staționat.
{inAds}

A fost identificat Constantin I., din municipiul Suceava, și întrucât acesta emana halenă alcoolică i s-a solicitat să foe supus unei testări cu aparatul etilometru, lucru pe care acesta l-a refuzat. Totodată, acesta a refuzat prelevarea de mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei, fiind condus la sediul Poliției Municipiului Suceava în vederea întocmirii documentației.

A fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice”.
Mai nouă Mai veche