Un șofer sucevean care a lovit mortal un pieton, pe E85, lângă Roman, a fugit de la locul accidentului, dar a fost prins și arestat preventiv

La data de 6 decembrie 2023, în jurul orei 18.42, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Roman au fost sesizați cu privire la faptul că în localitatea Secuienii Noi se află o persoană căzută pe partea carosabilă, posibil victima unui eveniment rutier.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului stabilind că este vorba despre un bărbat, în vârstă de 53 de ani, din localitatea Secuienii Noi.

Victima a fost preluată de un echipaj medical și transportată la spital, iar la data de 7 decembrie 2023, cadrele medicale au declarat decesul acesteia.
{inAds}

În urma investigațiilor efectuate de polițiști s-a stabilit faptul că în accident a fost implicat ansamblul de vehicule condus de Petrică Bordei, în vârstă de 47 de ani, din județul Suceava.

La data de 8 decembrie 2023, în urma probatoriului administrat, bărbatul de 47 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, pentru săvârşirea infracţiunii de părăsire a locului accidentului ori modificarea sau ştergerea urmelor acestuia.

Sâmbătă, 9 decembrie, Judecătoria Roman a emis mandat de arestare preventivă pe numele bărbatului pentru 30 de zile.
Mai nouă Mai veche