VIDEO Fetiță de cinci ani lovită de o mașină în fața unui restaurant din Cajvana

Sâmbătă, 16 decembrie 2023, la ora 20:51, atoritățile au fost sesizate cu privire la faptul că pe raza orașului Cajvana a avut loc un accident rutier, soldat cu rănirea unei persoane.

În urma intervenției, s-a constatat că la ora 20:45, Alexandru B., în vârstă de 21 de ani, din satul Costâna, comuna Todirești, județul Suceava, conducea autoturismul Seat pe DJ 178D, pe raza orașului Cajvana, având direcția de deplasare dinspre comuna Todirești către comuna Arbore.

La un moment dat, în dreptul restaurantului „Bucovina Grill”, conducătorul auto a fost surprins de apariția bruscă pe partea carosabilă a unei minore în vârstă de 5 ani, din municipiul Rădăuți, județul Suceava, care s-a angajat în traversarea străzii printr-un loc nepermis, rezultând vătămarea corporală a acesteia.
{inAds}
La fața locului s-a prezentat un echipaj de ambulanță, care a preluat-o și transportat-o pe minora la Spitalul Județean Suceava, pentru evaluare și acordarea de îngrijiri medicale

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care a fost condus la Spitalul Municipal Rădăuți, unde cu consimțământul său i-au fost recoltate probe biologice de sânge.

A fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”. 

Mai nouă Mai veche