Cetatea de Scaun a Sucevei va fi închisă publicului începând din 5 februarie pentru lucrări de reparație la podul de acces

Cetatea de Scaun a Sucevei
Muzeul Național al Bucovinei anunță închiderea Cetății de Scaun a Sucevei pentru vizitare, în perioada 5 februarie 2024 - 4 martie 2024, pentru desfășurarea lucrărilor de restaurare la podul de acces în cetate.

Având în vedere că în perioada de iarnă volumul de vizitatori este mai scăzut, General Construct - lider de asociere - a informat Muzeul Național al Bucovinei că, începând cu 5 februarie și până la data de 4 martie 2024, se vor executa lucrările de restaurare la Obiectul 4 – Pod de acces din cadrul contractului nr. 5096/360 din 19.07.2023 - „Lucrări de plombare și chituire zidărie, restaurare contraescarpă și pod de acces la Cetatea de Scaun a Sucevei” – existând posibilitatea ca data de finalizare a acestor lucrări să varieze în funcție de condițiile meteorologice.

Întrucât natura lucrărilor care se vor executa nu va permite circulația pe pod, vor fi luate măsurile necesare în ceea ce privește interzicerea accesului în Cetatea de Scaun a Sucevei în perioada menționată.
Mai nouă Mai veche