Femeie găsită în stare de putrefacție, în casă, la Siminicea

Femeie găsită în stare de putrefacție, în casă, la Siminicea
La data de 27 ianuarie 2024, la ora 16:56, lucrătorii Poliției orașului Salcea au fost sesizați prin 112 cu privire la faptul că Mariana M. se află decedată la locuința sa din comuna Siminicea.

Din primele verificări, s-a stabilit că femeia locuia singură într-o locuință proprietate, nefiind căsătorită și neavând copii sau rude apropiate. Aceasta era înscrisă la medicul de familie din localitate, suferind de probleme caridace, însă din vara anului trecut nu a mai urmat tratamentul prescris de medic.

Sâmbătă, în jurul orei 16:50, Florin B., vecin, întrucât nu a mai văzut-o pe femeie prin curte de aproximativ trei zile, s-a prezentat la locuința acesteia, ocazie cu care a constatat faptul că aceasta se afla în casă, întinsă pe podea lângă pat și nu mai prezintă semne vitale. Bărbatul a sesizat prin 112 organele de poliție și un echipaj de ambulanță.
{inAds}
Echipajul din cadrul SAJ Suceava sosit la fața locului a constatat că decesul femeii a survenit în urmă cu aproximativ trei zile, asupra cadavrului fiind început procesul de putrefacție.

Cu ocazia cercetării la fața locului, s-a stabilit faptul că femeia nu prezenta pe suprafața corpului semne de violență, iar în locuința acesteia nu existau urme de răvășire.

Cadavrul a fost transportat la morga Spitalului Județean Suceava, în vederea efectuării necropsiei.

Cercetările sunt continuate pentru stabilirea circumstanțelor în care s-a produs decesul.
Mai nouă Mai veche