Femeie lovită de o șoferiță neatentă pe o trecere de pietoni din centrul Rădăuților

accident trecere de pietoni
Miercuri, 10 ianuarie 2024, la ora 12:00, organele de poliție din cadrul Poliției Municipiului Rădăuți – Compartimentul Rutier au fost sesizate prin 112 despre faptul că pe strada Calea Cernăuți din localitate a avut loc un accident rutier, în urma căruia o persoană a fost rănită.

Din primele verificări s-a constatat că în jurul orei 12:00, Gina A., în vârstă de 39 de ani, din municipiul Iași, județul Iași, în timp ce conducea autoturismul Volkswagen pe strada Calea Cernăuți din municipiul Rădăuți, județul Suceava, având direcția de deplasare dinspre strada Piața Unirii către comuna Dornești, nu a acordat prioritate de trecere Mihaelei A., care s-a angajat regulamentar în traversarea străzii pe trecerea pentru pietoni din intersecția străzilor Calea Cernăuți cu strada Iacob Zadik și strada Constantin Dobrogeanu Gherea, acroșând-o pe aceasta cu partea din față a autoturismului.
{inAds}
În urma impactului a rezultat vătămarea corporală a pietonului. Victima a fost transportată la Spitalul Municipal Rădăuți, unde a fost diagnosticată cu „traumatism cranian prin cădere”.

Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilometru, rezultatul fiind negativ, după care a fost condusă la Spitalul Municipal Rădăuți, unde cu consimțământul său i-au fost recoltate probe biologice de sânge.

A fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporalăm din culpă.
Mai nouă Mai veche