Judecătorii Tribunalului Suceava au votat să continue protestele până vor primi toți banii pe care îi așteaptă de la Guvern. Vor fi judecate doar dosarele urgente

Adunarea Generală a Judecătorilor Tribunalului Suceava, întrunită în şedinţa din 11 ianuarie 2024, la convocarea Preşedintelui Tribunalului Suceava, având pe ordinea de zi „Analiza oportunităţii încetării/ continuării formei de protest a judecătorilor adoptată în şedinţa din 14 decembrie 2023”, a hotărât, cu majoritate de voturi, următoarele:
  1. Până la alocarea fondurilor necesare plăţii integrale a drepturilor salariale şi a celorlalte drepturi de natură salarială restantă, menţinerea formei de protest adoptată în şedinţa Adunării Generale din data de 14.12.2023, constând în amânarea tuturor cauzelor, cu excepţia celor care se judecă în perioada vacanţei judecătoreşti, menţionate în anexele ataşate prezentului comunicat.
  2. În perioada protestului, procedura premergătoare fixării primului termen de judecată se va începe şi se va continua doar în cauzele cu caracter urgent menţionate în listele anexate.
  3. În cazul amânărilor de pronunţare, judecătorul cauzei va pronunţa hotărârea şi în dosarele care nu au caracter urgent.
{inAds}
Mai nouă Mai veche