Micutzu și Adrian Nicolae vin la Suceava pentru proiecția filmului Klaus & Barroso

Klaus & Barroso, comedia scrisă de Grupa B (Adrian Nicolae, Cosmin „Micutzu” Nedelcu și Bogdan Theodor Olteanu), invită spectatorii la proiecții speciale în prezența echipei. Actorii Cosmin „Micutzu” Nedelcu, Adrian Nicolae și Alexandru Ion vor fi prezenți pe 21 ianuarie, ora 19:00, la ora întâlnirea cu publicul de la Cinema City Iulius Mall Suceava, înaintea proiecției filmului care va începe la ora 19:30 și invită spectatorii la o discuție după vizionarea acestuia.

Întâlnirea cu spectatorii va avea loc de la ora 19:00, iar vizionarea începe de 19:30 și va fi urmată de discuții cu cei prezenți.

„Iubesc Klaus & Barroso, iubesc cinemaurile, iubesc publicul! Abia aștept să ne vedem să vă iau în brațe pe fiecare în parte!!!”, spune Cosmin „Micutzu” Nedelcu.
{inAds}
Klaus & Barroso este un film produs de Bold Studio și îi are în distribuție pe: Adrian Nicolae, Cosmin „Micutzu” Nedelcu, Carol Ionescu, Alexandru Ion, Vlad Drăgulin, Rolando Matsangos, Codrin Boldea, Vlad Brumaru, Cezar Antal, Mădălina Craiu, Șerban Pavlu, Victoria Raileanu, Alin Florea, Mădălina Stoica, Bogdan Farcaș, Cătă Nicolau.

Un barman (Klaus) și un bodyguard (Barroso) încearcă să țină sub control o petrecere a burlacilor, cu un mire timid, un naș guraliv, prieteni și colegi de muncă, un șef de gașcă, o dansatoare curajoasă, un vecin trăznit, surprinși de o patroană furioasă și deranjați de niște musafiri nepoftiți. Dar iubirea își face loc în poveste în mai multe feluri și ar putea salva o situație fără ieșire…

Directorul de imagine al filmului este Mihai Marius Apopei, montajul este realizat de Tudor D. Popescu, iar scenografia și costumele sunt semnate de Alexandra Panaite.

Producători: Cristian Anastasiu, Bogdan Theodor Olteanu. Producător general: Ionuț Datcu.

Mai nouă Mai veche