Mașină furată din Italia depistată cu numere de Ucraina în Vama Siret

Poliţiştii de frontieră suceveni au depistat, la ieșirea din țară, un autovehicul căutat de autoritățile din Italia. Mașina a fost indisponibilizată la sediul instituției, iar în cauză se fac cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de tăinuire.

Duminică, 28 ianuarie 2024, în jurul orei 02.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Siret s-a prezentat pentru a ieși din țară un cetățean ucrainean în vârstă de 41 de ani. Acesta conducea o autoutilitară Mercedes Sprinter. 

Pe platforma tractată cu autoutilitara se afla un autoturism marca Fiat 500L și pe acesta erau aplicate plăcuțe de înmatriculare specifice Ucrainei. 
{inAds}
Polițistul de frontieră care a efectuat formalitățile de control a constatat că mașina figurează ca fiind căutată de către autoritățile din Italia, alertă introdusă în data de 09 octombrie 2023, cu mențiunea furt.

Mașina, a cărei valoare a fost estimată la 35.000 de lei, a fost indisponibilizată la sediul instituției, iar în cauză polițiștii de frontieră suceveni au întocmit lucrare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire.
Mai nouă Mai veche