Studentă atacată și tâlhărită în zona ultracentrală a municipiului Suceava

O studentă a fost atacată și tâlhărită în zona ultracentrală a municipiului Suceava. Suspectul, un basarabean, a fost prins la Botoșani și a fost arestat preventiv.

Agresiunea a avut loc în urmă cu o săptămână, la 13 ianuarie, în jurul orei 20:40. O tânără de 21 de ani, din Valea Moldovei, studentă la Universitatea din Suceava, ieșise din blocul în care locuiește cu chirie în zona centrală a orașului, când a fost abordată de un individ care a împins-o și i-a smuls poșeta din mână. În poșetă se găsea suma de 135 de lei, cheile și actele fetei.

Agresorul a fugit spre magazinul LeuSolo, iar tânăra a sunat la 112.
{inAds}
În urma cercetărilor, suspectul, Andrei Parapir, de 34 de ani, din Republica Moldova, a fost identificat joi, 18 ianuarie, într-un hotel din municipiul Botoșani. Acesta a fost condus la sediul Poliției Municipiului Suceava, unde în urma audierii a recunoscut comiterea faptei.

Suspectul a fost prezentat judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Suceava care a admis propunerea procurorului de caz și a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile, pentru comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată.
Mai nouă Mai veche