Turistă rănită într-un accident cu ATV-ul, la Șaru Dornei

Marți, 2 ianuarie 2024, la ora 13.40, Maria V., de 35 de ani, din municipiul București, a condus ATV-ul pe drumul comuna 82, în localitatea Șaru Dornei, iar din cauza lipsei de experiență și vitezei neadaptate la condițiile de drum, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și s-a răsturnat în șanțul din partea stângă a drumului.

În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătoarei auto care a fost transportată la Spitalul Municipal Vatra Dornei, unde i s-a stabilit diagnosticul „traumatism picior drept și braț drept”.

Conducătoarea autovehiculului a fost testată cu aparatul etilometru, rezultatul fiind negativ. Ulterior i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
{inAds}
În urma verificărilor în bazele de date ale Poliției Române, a rezultat faptul că tânăra nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

A fost întocmit dosar penal privind infracțiunile de „vătămarea corporală din culpă” și „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.
Mai nouă Mai veche