Un bărbat a murit după un accident cu drujba, la Arbore

Un bărbat a murit după un accident cu drujba, la Arbore
Miercuri, 24 ianuarie 2024, la ora 16:35, lucrătorii din cadrul Poliţiei orașului Solca au fost sesizaţi prin 112 cu privire la faptul că Valentin S. s-a autoaccidentat grav cu o drujbă.

Cu ocazia deplasării la fața locului, a fost identificat un echipaj de ambulanță care îi aplica victimei manevre de resuscitare.

Din discuțiile purtate cu apelanta, a reieșit faptul că în cursul zilei soțul acesteia s-a deplasat la imobilul fiului apelantei din comuna Arbore, județul Suceava, pentru a tăia niște lemne. În jurul orelor 16:30, femeia s-a deplasat la imobil și l-a observat pe bărbat căzut într-o baltă de sânge, motiv pentru care a sunat la 112.
{inAds}
În prezența unui lucrător criminalist din cadrul Poliției Municipiului Rădăuți s-a procedat la efectuarea cercetării la fața locului, ocazie cu care într-o anexă a imobilului a fost identificat un circular de mână care prezenta urme de substanță de culoare brun-roșcat care părea a fi sânge și fragmente de material textil care corespundea cu pantalonii victimei. Nu au fost identificate urme vizibile de violență sau alte indicii care să inducă faptul că bărbatul ar fi fost victima vreunei agresiuni, acesta autoaccidentându-se.

Cadavrul a fost ridicat și transportat la morga spitalului din municipiul Rădăuți, în vederea efectuării neocropsiei.

Cercetările sunt continuate pentru clarificarea tuturor circumstanțelor în care s-a produs decesul.
Mai nouă Mai veche