VIDEO Permis suspendat și amendă de 5.945 de lei pentru șoferul încătușat la coada de la McDonald's Suceava

Un tânăr de 21 de ani, din Vicovu de Jos, încătușat de polițiști pentru că a refuzat să părăsească coada de mașini de la McDonald's care bloca circulația pe bulevardul din centrul municipului Suceava, s-a ales cu sancțiuni usturătoare.

Incidentul s-a produs luni, în prima zi a anului 2024, în cursul serii, în zona restaurantului McDonald's din centrul municipiului Suceava. Coada de autoturisme care aștepta la serviciul drive-in a depășit parcarea unității comerciale și a ocupat prima bandă a bulevardului Ana Ipătescu. Pentru că mașinile care ocupau o bandă a bulevardului stânjeneau circulația rutieră în zona centrală a orașului, un echipaj de poliție a intervenit pentru a degaja traficul. 

Un tânăr aflat la volanul unui autoturism Mercedes, cu numere provizorii, a refuzat să răspecte indicațiile polițiștilor și a refuzat să părăsească coada, insistând că vrea să aștepte pentru a-și comandat fast-food. 
{inAds}
Polițiștii au folosit forța, l-au imobilizat și încătușat pe tânăr și l-au condus la secție. 

În urma verificărilor, s-a constatat că este vorba despre un tânăr în vârstă de 21 de ani, din comuna Vicovu de Jos, județul Suceava, posesor al permisului de conducere de mai puțin de un an. 

Tânărul a fost sancționat cu amendă contravențională totală de 5.945 de lei, pentru mai multe contravenții, printre care blocarea intersecției și nerespectarea indicațiilor polițiștilor.

De asemenea, permisul de conducere i-a fost suspendat pentru 30 de zile, pentru „nerespectarea semnalelor, indicațiilor și dispozițiilor polițistului rutier aflat în exercitarea atribuțiilor de serviciu”. 

Mai nouă Mai veche