Bărbat lovit în cap de o ușă metalică tip rulou, la magazinul Kaufland Rădăuți. Dosar penal întocmit de polițiști

Miercuri, 21 februarie 2024, la ora 11.00, lucrătorii de poliție din cadrul Poliției municipiului Rădăuți, au fost sesizați telefonic, de către cadrele medicale din cadrul Spitalului Municipal Rădăuți, cu privire la faptul că la unitatea spitalicească s-a prezentat George C., care reclamă că a suferit leziuni în timp ce se afla în timpul serviciului la supermarketul Kaufland.

Din primele verificări a rezultat că în ziua anterioar bărbatul se afla la muncă, pe postul îngrijitor clădire, iar pe la orele 22.00, în timp ce făcea curățenie pe rampă, a fost lovit accidental în zona capului de o ușă metalică tip rulou, care se afla în coborâre.
{inAds}
Miercuri, persoana în cauză s-a deplasat la Spitalul municipal Rădăuți, unde i-au fost făcute investigații, fiind diagnosticat cu traumatism cranio-cerebral.

A fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „neluarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă”, „nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă” și „vătămare corporală din culpă”.
Mai nouă Mai veche