Un bărbat cu probleme psihice a inundat intenționat scara unui bloc din Burdujeni și a provocat un scurtcircuit la instalația electrică. Dosar penal întocmit de polițiști

inundație scara blocului
Miercuri, 21 februarie 2024, la ora 14:16, lucrătorii de poliție din cadrul Secției de Poliție Burdujeni au fost sesizați cu privire la faptul că un locatar al blocului nr. 7A a scos un furtun de apă pe scara blocului cu intenția de a spăla pereții, provocând o inundație pe scara blocului și un scurt-circuit la instalația electrică.

La fața locului s-a deplasat o patrulă auto din cadrul Secției de Poliție Burdujeni, ocazie cu care a constatat faptul că pe scara blocului 7A de pe strada Jean Bart a fost provocată o inundație de către un bărbat de la etajul III și până la parterul blocului, fiind creat și un scurt-circuit la instalația electrică.

Autorul suferă de boli psihice, fiind internat în mai multe rânduri la Secția de Psihiatrie a Spitalului Județean Suceava.
{inAds}
Din discuțiile purtate cu administratorul asociației de locatari, s-a stabilit faptul că blocul se află în reabilitate totală, ocazie cu care va lua legătura cu reprezentanți din cadrul Primăriei Municipiului Suceava în vederea stabilirii prejuduciului cauzat.

Autorul a fost internat la Secția de Psihiatie Burdujeni.

A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „distrugere”.
Mai nouă Mai veche