Cum se joacă Aviator, unul dintre cele mai populare jocuri online

 

Producătorii din domeniul iGaming inovează în permanență, lansând jocuri care prind imediat la public. Un bun exemplu în acest sens este „Aviator”, creația celor de la Spribe. Compania fondată în 2018, care a devenit recent partener oficial de marketing al UFC, a propus pasionaților de distracție online un produs cu un concept original.

Este vorba despre un joc cu un avion care începe să ruleze pe pistă și care, la un moment dat, se desprinde de la pământ. Înainte ca aeronava să pornească, jucătorii plasează o miză. În momentul în care avionul se pune în mișcare, multiplicatorul începe să crească de la 1.00 și tot crește până în momentul în care „pasărea de fier” se înalță.

Obiectivul jucătorului este de a răscumpăra pariul cât mai aproape de momentul înălțării, pentru a beneficia de un multiplicator cât mai mare. În cazul în care aeronava s-a desprins de la pământ și pariorul nu a încasat, atunci miza este pierdută.

O experiență care abundă în adrenalină

Totul este absolut întâmplător. Avionul poate decola foarte rapid de mai multe ori la rând, la nici șase secunde de la startul rundei, la fel cum se poate desprinde de la sol la multiplicatori de 20x, 30x sau 100x. Rezultatul unei runde nu are nicio legătură cu ce s-a întâmplat în rundele precedente, astfel că nimeni nu poate anticipa succesiunea evenimentelor analizând istoricul decolărilor.

Acest joc poate fi găsit în Frank Casino online, dar și pe alte platforme de iGaming. Datorită mecanismului prezentat mai sus, „Aviator” este unul dintre jocurile online care generează un volum apreciabil de adrenalină. Pulsul crește cu fiecare secundă care trece, iar jucătorul trebuie să aleagă: închide pariul cu un câștig mai mic, sau riscă pentru o cotă mai mare?

Jocul poate fi pus pe „pilot automat”

Jucătorul are și posibilitatea să pună jocul pe „pilot automat”, setând multiplicatorul la care pariul să fie încasat din oficiu. De exemplu, valoarea multiplicatorului poate fi stabilită la 1.60. Atunci când cota atinge această valoare, biletul este închis, ca și cum s-ar da „Cash out” la pariuri sportive. În cazul în care avionul se înalță fără să se atingă multiplicatorul setat, atunci pariul este pierdut.

La capitolul „joc automat” mai trebuie menționat faptul că jucătorul poate stabili limite de pierderi și de câștig. Astfel, jocul se oprește atunci când balanța contului scade până la o anumită valoare, sau atunci când este atinsă ținta de câștig menționată.

Lungimea rundelor variază între 5 și 30 de secunde, fiind stabilită de un mecanism aleatoriu. În general, însă, se desfășoară mai multe runde într-un singur minut. O altă caracteristică foarte apreciată de jucător este posibilitatea de a comunica cu ceilalți participanți la joc prin intermediul ferestrei de chat. Pot fi folosite și emoticoane.

De asemenea, fiecare jucător are posibilitatea să vadă în timp real o listă cu biletele jucate de ceilalți, precum și lista câștigurilor acestora. Astfel, își poate da seama de eventuale sisteme de succes folosite de alți pasionați de „Aviator”.

Cine dorește doar să se distreze nu se uită, însă, în „curtea altuia”. Doar plasează miza și își ascultă instinctul.

Mai nouă Mai veche