VIDEO Accident urmat de incendiu, în Ițcani. Un motociclist băut s-a izbit frontal într-o dubă de livrări

Vineri, 16 februarie 2024, în jurul orei 16:00, Matteo F., de 18 ani, din comuna Pătrăuți, conducea motocicleta Kawasaki pe strada Aurel Vlaicu din municipiul Suceava, având direcția de deplasare dinspre Suceava către Pătrăuți.

Înainte de a ajunge în dreptul Lary Hostel, după un sector de drum în curbă, motociclistul a pătruns pe sensul opus de mers, intrând în coliziune frontală cu autoutilitara Renault condusă de George R., de 22 de ani, din satul Călugăreni, comuna Adâncata.

În urma impactului a rezultat incendierea motocicletei, avarierea celor două vehicule, precum și vătămarea corporală ușoară a motociclistuului. Acesta a fost transportat la Spitalul Județean Suceava unde i s-a stabilit diagnosticul „contuzionat ușor prin accident rutier, traumatism pumn drept și glezna dreaptă”.
{inAds}
Conducătorul auto a fost testat la faţa locului cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, iar ulterior la sediul Spitalului Județean Suceava i s-a recoltat o probă biologică de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Motociclistul a fost testat la sediul Spitalului Județean Suceava cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,28 mg/l alcool pur în sânge, iar ulterior i s-au recoltat două probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Totodată, fiind efectuate verificări în bazele de date ale Poliției Române, s-a constatat faptul că motociclistul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie auto.

A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „vătămare corporală din culpă” și „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.

Mai nouă Mai veche