Dosar penal pentru un bărbat prins cu permisul suspendat la controlul din Vama Vicovu de Sus

Polițiștii de frontieră suceveni efectuează cercetări cu privire la un bărbat cu dublă cetățenie româno-ucraineană care s-a prezentat la controlul de frontieră conducând un microbuz, deși avea dreptul de a conduce suspendat.

Marți, 05 martie 2024, în jurul orei 10:30, în Punctul de Trecere a Frontierei Vicovu de Sus, județul Suceava, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de frontieră pe sensul de intrare în România un bărbat cu dublă cetățenie româno-ucraineană, în vârstă de 44 de ani. Acesta conducea un microbuz înmatriculat în Ucraina.
{inAds}
La efectuarea controlului de frontierã, celui aflat la volan i-a fost solicitat și permisul de conducere. Astfel, în urma verificărilor efectuate, colegii noștri au constatat că avea dreptul de a conduce pe teritoriul României suspendat din 21 septembrie 2023.

A fost întocmit dosar penal pentru sävârșirea infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoanã căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendatã.
Mai nouă Mai veche