Mamă înjurată și dată afară din casă de fiul beat, la Vicovu de Sus. Agresorul a fost internat la Psihiatrie și polițiștii au emis ordin de protecție pentru cinci zile

Mamă înjurată și dată afară din casă de fiul beat, la Vicovu de Sus. Agresorul a fost internat la Psihiatrie și polițiștii au emis ordin de protecție pentru cinci zile
Vineri, 1 martie 2024, la ora 13:00, lucrătorii din cadrul Poliţiei oraşului Vicovu de Sus au fost sesizaţi cu privire la faptul că un localnic i-a adresat cuvinte și expresii jignitoare mamei sale și a scos-o afară din locuință, pe fondul consumului de băuturi alcoolice.

La fața locului, într-o anexă a locuinței, a fost identificată femeia, iar în casa de locuit a fost identificat fiul acesteia, care se afla sub influența băuturilor alcoolice.

În urma discuțiilor purtate cu femeia, a rezultat faptul că locuiește în chirie, împreună cu fiul său.

În jurul orelor 12.00, în timp ce se aflau la domiciliu, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, fiul a început să provoace scandal, i-a adresat cuvinte și expresii jignitoare și a scos-o din locuința comună pe mama sa.
{inAds}
Femeia nu a fost victima unei infracțiuni și nu au dorit să depună plângere penală pentru săvârșirea unei infracțiuni față de fiul ei.

Polițiștii au procedat la întocmirea formularului de evaluare a riscului, iar prin prisma răspunsurilor oferite a rezultat faptul că există risc iminent asupra vieții, sănătății și integrității corporale a persoanei vătămate și a fiului acesteia, așadar, în cauză s-a procedat la emiterea ordinului de protecție provizoriu împotriva agresorului pe o perioadă de 5 zile.

Întrucât se afla într-o stare avansată de ebrietate, agresorul a fost internat la Spitalul Municipal Rădăuți – Secția Psihiatrie.
Mai nouă Mai veche