Muzeul Național al Bucovinei a lansat ciocolata Ștefan cel Mare

Ciocolata Ștefan cel Mare
Anul acesta, la 520 de ani de la trecerea în veșnicie a voievodului Ștefan cel Mare, Muzeul Național al Bucovinei a pregătit pentru publicul său o nouă surpriză!

Ciocolata Ștefan cel Mare, rețetă creată în colaborare cu Pralin Group of Companies. Un sortiment cu ingrediente „puternice” precum personajul căreia îi este dedicată - înveliș de ciocolată amăruie cu cremă de portocale, cu un ambalaj pe care se regăsește imaginea domnitorului din Sala Sfatului Domnesc de la Suceava, ilustrație realizată chiar de specialiștii Muzeului Național al Bucovinei.

Noul sortiment se alătură ciocolatei Muzeului Național al Bucovinei, care a adus vizitatorilor muzeului, și nu numai, gustul de neuitat al ciocolatei cu lapte, cremă de rom și biscuit crocant, combinat cu un ambalaj elegant personalizat cu însemne și culori specifice identității vizuale a muzeului și ciocolatei cu gust de baladă - Ciprian Porumbescu, ciocolată cu lapte, cu cremă de cafea și royaltine.
{inAds}
Fabricate manual de firma Pralin Cisnădie din Sibiu, sortimentele de ciocolată sunt create după rețete special create pentru muzeul din Suceava.

Produsele pot fi achiziționate de la magazinul muzeului.
Ciocolata Ștefan cel Mare
Ciocolata Ștefan cel Mare
Ciocolata Ștefan cel Mare
Mai nouă Mai veche