Și-a lăsat soția fără permis să-i conducă mașina pe drumul din Hardic, dar au fost văzuți de polițiști și s-au ales amândoi cu dosare penale

Duminică, 3 martie 2024, la ora 14:55, lucrătorii de poliție din cadrul Secției de Poliție Rurală Marginea au oprit pentru control un autoturism Audi care circula pe drumul comunal „Hardic” de pe raza comunei Horodnic de Sus, județul Suceava.

La volan a fost identificată Debora R., de 22 de ani, din comuna Voitinel. În momentul legitimării, conducătoarea auto a precizat verbal faptul că nu deține permis de conducere pentru nicio categorie auto.

În autoturism se mai afla, în calitate de pasager, Iosif R., soțul coducătoarei auto.
{inAds}
Au fost efectuate verificări în bazele de date ale Poliției Române constatându-se faptul că tânăra nu deține permis de conducere pentru nicio categorie auto.

Tânăra le-a declarat polițiștilor că autoturismul este condus în mod regulat de către soțul său, care duminică la amiază, la insistențele sale, i l-a încredințat pentru a fi condus în zona în care a fost depistată de către lucrătorii de poliție.

A fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de „conducere a unui vehicul fără permis de conducere” și „încredințarea unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere pe drumurile publice, unei persoane despre care se știe că nu deține permis de conducere”.
Mai nouă Mai veche