Tânăr depistat beat la volan, la Liteni Moara

Tânăr depistat beat la volan, la Liteni Moara
Luni, 4 martie 2024, la ora 02:15, lucrătorii Secției de Poliție Rurală Șcheia au efectuat semnal regulamentar de oprire a unui autoturismului Volkswagen Passat pe raza satului Liteni, comuna Moara, județul Suceava.

Conducătorul autoturismului s-a conformat indicațiilor polițistului rutier, oprind la semnalul regulementar de oprire făcut de către polițistul rutier.

La volan a fost identificat Andrei B., din satul Liteni, comuna Moara, care a înmânat documentele autoturismului și documentele personale, respectiv cartea de identitate, precizând că permisul de conducere nu îl are asupra sa, iar din verificările efectuate în bazele de date s-a stabilit că acesta este valabil, având totodată și dreptul de a conduce valabil.
{inAds}
Deoarece emana halenă alcoolică, acesta a fost testat cu aparatul etilometru și a rezultat o valoare de 0,96 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la Spitalul Județean „Sfântul Ioan cel Nou” Suceava unde i-au fost prelevate două mostre biologice de sânge.

Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.
Mai nouă Mai veche