Tânăr ucis de un prieten după un conflict spontan, la Probota

Marți, 19 martie 2024, în jurul orelor 23.55, Poliția Orașului Dolhasca a fost sesizată prin 112 de către Vasile Ioan C., de 24 de ani, din satul Probota, orașul Dolhasca, cu privire la faptul că l-a tăiat din greșeală la un picior pe Nicolae G., de 34 de ani, din aceeași localitate, și acesta sângerează.

La locuința apelantului, a fost identificată persoana vătămată care se afla în interiorul locuinței întinsă la sol și i se efectuau manevre de resuscitare, ulterior fiind declarat decesul de către echipajul medical.

Din primele investigații a rezultat faptul că între apelant și victimă ar fi existat un conflict spontan în jurul orelor 20.00, ocazie cu care apelantul pentru a se apăra ar fi utilizat un cuțit cu care l-a tăiat pe Nicolae G. în zona membrelor inferioare, după care cel din urmă ar fi plecat.
{inAds}
Apelantul susține că ulterior, în jurul orelor 23:30, l-a găsit pe Nicolae G. în proximitatea locuinței sale și având în vedere că sângera l-a târât în interiorul locuinței sale de unde a apelat 112.

Agresorul a fost imobilizat de către echipajul de poliție ajuns la fața locului. Suspectul a fost reținut și introdus în arestul IPJ Suceava, urmând ca activitățile de cercetare și documentare să fie coordonate de către procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava.
Mai nouă Mai veche