Un sucevean și-a înjunghiat fosta soție pe stradă, într-un oraș din Belgia

Un tânăr din orașul Salcea al județului Suceava, în vârstă de 33 de ani, a fost arestat după ce și-a înjunghiat fosta soție pe stradă, în Zeebrugge din Belgia.

Atacul s-a produs luni, 4 martie 2024, în jurul orei 16:00, pe strada Groenlandstraat din Zeebrugge (foto dreapta), un oraș din Belgia, regiunea Flandra de Vest.

Iulian Petrariu (foto stânga), în vârstă de 33 de ani, și-a înjunghiat fosta soție de două ori în zona gâtului. 
{inAds}
Conform presei locale, din fericire, tânăra, deși este rănită, nu este în pericol de moarte.

După atac, suspectul a fugit, dar a fost identificat și reținut de polițiști după câteva ore. Acum se află în spatele gratiilor și aștaptă să fie trimis în fața unui judecător pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă e omor.

Cei doi au fost căsătoriți și au împreună o fetiță. 

Din cauza problemelor din căsnicie, în urmă cu aproape doi ani, tânăra în vârstă de 31 de ani, de asemenea din Salcea, a cerut divorțul și a obținut custodia copilului.

Din informațiile pe care le deținem, săptămâna trecută suspectul ar fi fost reținut în arest pentru 24 de ore după ce și-ar fi amenințat fosta soție. De altfel, victima a obținut un ordin de protecție prin care fostului soț îi era interzis să se apropie de ea.

Cazul a fost confirmat de Parchetul din Flandra de Vest care în prezent instrumentează dosarul penal privind infracțiunea de tentativă de omor.
Mai nouă Mai veche