Scandal în echipa lui Vasile Rîmbu. Consilierul local Gabriel Buciac a cerut retragerea candidaturii de pe lista PSD pentru Consiliul Local

Scandal în echipa lui Vasile Rîmbu. Consilierul local Gabriel Buciac își retragerea candidatura după ce a fost pus pe poziția 21 pe lista PSD pentru Consiliul Local
Candidatul PSD pentru funcția de primar al municipiului Suceava, Vasile Rîmbu, și-a înregistrat, luni, candidatura la Biroul Electoral de Circumscripție Municipală Suceava, alături de lista de candidați a partidului pentru Consiliul Local Suceava.

La doar câteva ore după înregistrarea oficială a candidaturilor, actualul consilier local social-democrat Gabriel Buciac a depus o cerere la biroul electoral pentru retragerea candidaturilor. 

Din informațiile pe care le deținem, Gabriel Buciac și-a retras candidatura din cauză că este nemulțumit pentru că a fost pus de președintele organizației, Vasile Rîmbu, pe poziția 21 pe lista consilierilor locali, poziție de pe care nu va obține un nou mandat în condițiile în care PSD va obține probabil cel mult opt posturi de consilier local. 
{inAds}
Contactat de StiriSuceava.Net, Gabriel Buciac a confirmat informația.

„Da, am încercat sa depun, doar că eu nu sunt în țara până pe 3 mai și încă sunt în curs de rezolvare cu aceasta problemă”, a spus Gabriel Buciac.

Lista PSD pentru Consiliul Local Suceava: 
 1. Vasile Rîmbu
 2. Paul Turcoman
 3. Andrei-Lucian Bacoș
 4. Mihaela-Adelina Paiu
 5. Beniamin-Cristinel Atodiresei
 6. Ioan-Dan Cușnir
 7. Răzvan-Codrin Bandac
 8. Maria-Roxana Ciornei
 9. Andrei-Leonte Gheață
 10. Radu Bores
 11. Dorin Achiței
 12. Florin-Costică Olaru
 13. Gabriela Cazac
 14. Dan Popescu
 15. Andrei-George Păduraru
 16. Anca-Maria Tronciu
 17. Alexandru Muraru
 18. Samoil-Ionuț Brădățan
 19. Liviu Condurache
 20. Vasile Cîmpan
 21. Ioan-Gabriel Buciac
 22. Cosmin-Mihai Floare
 23. Gabriela Druță
 24. Marian-Grigore Voinescu
 25. Florin Balaban
 26. Nadia Negru
 27. Andrei Haureș
 28. Bogdan-Marius Parascan
 29. Andrei-Nicolae Țanța
Mai nouă Mai veche