Scandal între îndrăgostiți, la Baia. O tânără geloasă a spart cu pietre geamurile mașinii iubitului. Dosar penal întocmit de polițiști

La 30 martie 2024, la ora 13:51, Secția de Poliție Rurală Mălini a fost sesizată prin 112 de către Anamaria P, de 20 de ani, din comuna Baia, despre faptul că a fost lovită de fostul partener Alex D., de 24 de ani. La aceiași dată, la ora 14.06, polițiștii au fost sesizați prin 112 de către tânăr despre faptul că fosta concubină i-a aruncat cu pietre în mașină.

Din primele verificări, s-a constatat că în jurul orei 13.45, în timp ce se aflau pe strada Învățător Gavrilescu din comuna Baia, între cei doi tineri a izbucnit un conflilct spontan pe fond de gelozie, moment în care femeia a luat o piatră și a spart luneta autoturismului Dacia, iar ulterior a aruncat cu o piatră în concubinul ei care a suferit leziuni minore în zona spatelui.
{inAds}
Tânăra a depus și ea o plângere în care a precizat că a fost lovită de concubinul ei la data de 24 martie 2024.

Au fost completate două formulare de evaluare a riscului, nefiind constatat risc iminent pentru nici una din părţile implicate, acestea nedorind emiterea unui ordin de protecție provizoriu.

A fost întocmit dosar penal privind infracțiunile de ,,violenţa în familie” și „distrugere”.
Mai nouă Mai veche