Un tânăr beat s-a izbit cu ATV-ul într-un cap de podeț, la Dolheștii Mari. O tânără pasageră a fost rănită la cap. Tânărul este anchetat penal pentru patru infracțiuni

Un tânăr beat s-a izbit cu ATV-ul într-un cap de podeț, la Dolheștii Mari. O tânără pasageră a fost rănită la cap. Tânărul este anchetat penal pentru patru infracțiuni
La 30 martie 2024, la ora 17:15, Iulian D., de 34 de ani, în timp ce conducea un ATV pe care nu erau aplicate plăcuțe de înmatriculare sau înregistrare, având ca pasageră pe Ionela D., pe drumul comunal denumit „La cazan” de pe raza localitații Dolheștii Mari din comuna Dolhești, către DJ 208, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat într-un podeț confecționat din beton din partea dreaptă având în vedere direcția sa de deplasare.

În urma accidentului rutier, pasagera de 24 ani a suferit leziuni în zona capului, acesteia fiindu-i efectuate îngrijiri medicale de către echipajul de salvare ajuns la fața locului, ulterior fiind transportată la Spitalul Municipal Fălticeni unde i s-a stabilit diagnosticul de „plagă contuză scalp parietal stâng, traumatism cranio-cerebral”.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilometru, în urma căruia a rezultat o valoare de 1,14 mg/l alcool pur în aerul expirat, urmând a-i fi recoltate probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
{inAds}
În urma verificărilor efectuate în bazele de date a reieșit faptul că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, iar ATV-ul nu este înregistrat/înmatriculat.

A fost întocmit dosar penal privind infracțiunile de „vătămare corporală din culpă”, „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”, „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și „punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat”.
Mai nouă Mai veche