Accident la Poiana Micului. Un șofer beat s-a izbit cu duba într-un cap de pod, un pasager a fost rănit

Accident la Poiana Micului. Un șofer beat s-a izbit cu duba într-un cap de pod, un pasager a fost rănit
În ziua de 24 mai 2024, în jurul orei 19:30, Nicolae R., de 45 de ani, din satul Poiana Micului, comuna Mănăstirea Humorului, județul Suceava, a condus autoutilitara Mercedes Benz, pe DJ 177, în localitatea Poiana Micului, având direcția de deplasare dinspre Mănăstirea Humorului către centrul localității Poiana Micului, și la la ieșirea dintr-o curbă a pierdut controlul asupra direcției de mers și a lovit capătul din dreapta al podului care traversează pârâul Stoeneasa Mare.

În urma impactului a rezultat avarierea autovehiculului și vătămarea corporală ușoară a lui Costel N., de 44 ani, din Poiana Micului, pasager pe scaunul dreapta față în autoutilitară, care a fost transportat la camera de gardă a Spitalului Orășenesc Gura Humorului, unde, în urma consultului medical i s-a stabilit diagnosticul „plagă contuză”, fără a fi necesară internarea.

Conducătorul autoutilitarei, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,58 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-i recoltate mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
{inAds}
Din primele cercetări efectuate la faţa locului a rezultat faptul că vinovat de producerea evenimentului rutier se face conducătorul autoutilitarei care nu a adaptat viteza pe un sector de drum în curbă, fiind sub influența alcoolului.

A fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului” și „vătămarea corporală din culpă”.
Mai nouă Mai veche