Bărbat din Ipotești arestat preventiv după ce și-a agresat fosta soție și cele două fiice

Bărbat din Ipotești arestat preventiv după ce și-a agresat fosta soție și cele două fiice
La 24 mai 2024, Parchetul de pe lângă Judecătoria Suceava a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale din oficiu faţă de inculpatul P.C., de 46 de ani, din comuna Ipotești, pentru comiterea infracţiunilor de „violență în familie”, „tulburarea ordinii și liniștii publice”, „distrugere” şi „amenințare” , în concurs de infracțiuni, constând în aceea că la data de 21 mai 2024, în jurul orei 21:00, inculpatul s-a deplasat la imobilul în care locuiește fosta sa soție, împreună cu fiicele sale minore de 10 și 15 ani, iar în cadrul discuțiilor în contradictoriu avute cu fosta sa soţie, a amenințat-o pe aceasta cu moartea, creându-i o stare de temere. 

Ulterior, inculpatul a distrus ușa de acces înspre terasa imobilului casă de locuit și le-a tras cu putere de păr cele două fiice minore, timp de câteva minute, lovindu-le cap de cap, precum și cu capul lor în capul lui, în timp ce se aflau într-un loc public. 

În timpul agresiunii, fiica sa cea mică era dezbrăcată de la brâu în sus, deoarece în încercarea sa de a se elibera din mâinile tatălui s-a dezbrăcat de tricoul pe care îl purta. Prin violenţele comise împotriva persoanelor vătămate, în public, inculpatul a tulburat ordinea şi liniştea publică.
{inAds}
La data de 23 mai 2024, pe numele pe numele suspectului a fost luată măsura preventivă a reţinerii.

În data de 24 mai 2024, acesta a fost prezentat judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Suceava cu propunere de arestare preventivă, propunere însuşită, pe numele inculpatului fiind emis mandat de arestare preventivă pentru o durată de 30 de zile.

Cercetările continuă, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava, în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt, a circumstanțelor de comitere a faptelor.

Menţionăm că măsurile dispuse reprezintă o etapă a procesului penal care nu înfrânge, sub nicio formă, principiul prezumţiei de nevinovăţie.
Mai nouă Mai veche