Borsetă plină cu bani furată din ușa magazinului Carrefour Fălticeni

Carrefour Fălticeni
Sâmbătă, 18 mai 2024, la ora 16:25, Poliţia Municipiului Fălticeni a fost sesizată prin 112, de Dumitru T., cu privire la faptul că i-a fost sustrasă o geantă din fața supermarketului Carrefour.

Din primele verificări s-a constatat că în jurul orei 16:15 persoana vătămată a ieșit din supermarketul Carrefour, a lăsat sacoșele în zona ușii de acces, peste care a lăsat o geantă în care avea documente personale, suma de 400 euro și suma de 480 lei. Apoi, acesta s-a așezat pe o bancă aflată în apropiere, așteptându-l pe fiul său să vină cu mașina după el și să-l ajute să care sacoșele. La un moment dat, lângă acesta s-a așezat un bărbat, care a stat aproximativ două minute, după care acesta s-a ridicat, s-a deplasat spre locul unde persoana vătămată a lăsat cumpărăturile și i-a sustras geanta.

S-a procedat la vizionarea înregistrărilor surprinse de camerele de supraveghere, stabilindu-se semnalmentele autorului și traseul parțial parcurs de acesta, observându-se faptul că imediat după comiterea furtului s-a așezat pe o bancă în laterala supermarketului, a căutat în conținutul acesteia, după care a plecat spre strada Republicii, traversând parcul „Nada Florilor”, având geanta sustrasă asupra sa.
{inAds}
În urma verificărilor efectuate în zonă, geanta a fost găsită abandonată pe o bancă, în același parc, în zona fântânii arteziene. Persoana vătămată a controlat conținutul acesteia, observând că din toate bunurile pe care le avea îi lipsește doar suma de 480 de lei.

În urma investigațiilor, s-a stabilit faptul că autorul faptei ar sta pe strada Izvor din municipiul Fălticeni. Polițiștii s-au deplasat în acel loc, unde a fost identificat Nicolae S., fiind îmbrăcat cu aceleași articole vestimentare purtate de autorul faptei. Fiind întrebat dacă a sustras bunuri din geanta persoanei vătămate, acesta a declarat că a observat geanta respectivă și i s-a părut că a fost uitată de cineva în locul respectiv, a luat-o și a recunoscut că a sustras suma de bani. În prezența lucrătorilor de poliție, autorul i-a restituit persoanei vătămate suma de 480 lei.

A fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de „furt”.
Mai nouă Mai veche