Artificiile lansate ilegal la un salon de nunți din Șcheia au căzut pe acoperișul vecinilor. Polițiștii au intervenit și au întocmit dosar penal

Sâmbătă, 18 mai 2024, la ora 23:44, lucratorii Secției de Poliție Rurala Șcheia, județul Suceava, au fost sesizati prin 112 de Samuel D. din localitate cu privire la faptul că din curtea unui salon de nunți cad artificii pe acoperișul casei sale.

La fața locului s-au deplasat lucratorii din cadrul Secției de Poliție Rurală Șcheia, care au constatat că Marius M., de 49 de ani, din municipiul Suceava, în calitate de pirotehnist, conform legitimației emisă de către ITM Suceava, posesor al autorizației având valabilitate până la data de 28 aprilie 2024, a folosit la ora 23:40 o baterie de artificii cu 150 de focuri și două baterii cu 19 focuri, în curtea exterioară a restaurantului din satul Șcheia, fără a respecta prevederile art. 35, alin 3 din Legea 126/1995, întrucât nu a prezentat avizul ISU, avizul SAESP-IPJ Suceava și acordul Primăriei comunei Șcheia.

A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de „orice operațiune cu articole pirotehnice efectuate fără drept”.
Mai nouă Mai veche