Motociclist care își plimba iubita deși avea permisul suspendat, prins după ce a făcut slalom printre mașinile de pe bulevardul Ana Ipătescu din Suceava. Polițiștii i-au întocmit dosar penal

Motociclist care își plimba iubita deși avea permisul suspendat, prins după ce a făcut slalom printre mașinile de pe bulevardul Ana Ipătescu din Suceava
La 22 mai 2024, un echipaj de poliție aflat în serviciu pentru controlul şi supravegherea traficului rutier pe raza municipiului Suceava, în jurul orelor 18:07, ajuns pe strada Ana Ipătescu, a observat o motocicletă care circula dinspre strada Nicolae Bălcescu spre strada Mitropoliei.

Ajungând în zona de preselecție, înainte de intersecția cu strada Mitropoliei, conducătorul motocicletei nu s-a încadrat corespunzător pentru efectuarea virajului la stânga, constând în aceea că a trecut de pe banda a treia de circulație (destinată doar vehiculelor care circulă pe direcția „înainte”) pe banda a patra (destinată doar vehiculelor care efectuează virajul la stânga), fără a se încadra în șirul de vehicule aflate în așteptare. De asemenea, prin această manevră a încălcat și marcajul longitudinal simplu continuu care separa benzile de circulație.

Polițiștii au procedat la oprirea regulamentară în trafic a motocicletei pe strada Mitropoliei, după intersecția cu strada Ion Vodă Viteazul.
{inAds}
La ghidon a fost identificat Ioan D., de 19 ani, din orașul Liteni, județul Suceava. Acesta deține permis de conducere pentru categoriile AM, A1, A2, eliberat în noiembrie 2023, dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice fiindu-i suspendat.

Pe motocicletă se mai afla și pasagera Raluca A., de 17 ani, din satul Rotunda, orașul Liteni, județul Suceava. Ambele persoane purtau căștile de protecție.

A fost întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.
Mai nouă Mai veche