Atunci când cauți un robinet de trecere și alte consumabile industriale știi că le vei găsi la tehnovest.ro



Majoritatea industriilor, dacă nu chiar toate, sunt cele care pun lucrurile în mișcare cu ajutorul utilajelor. Automatizarea implică anumite sisteme care au nevoie să funcționeze impecabil. De aceea, aprovizionarea cu anumite consumabile industriale sau diverse accesorii hidraulice și pneumatice este absolut necesară.

În momentul când unele piese nu mai funcționează sau dau semne de uzură, furnizorul Tehnovest știe ce are de făcut. El deține pe stoc o gamă complexă de piese originale și răspunde solicitărilor oricărui client. Descoperim mai jos oferta sa.

Rulmenți cu bile, cuple și robineți de trecere

În categoria consumabilelor industriale intră mai multe produse, fiecare cu rolul său bine definit. Găsim aici, de exemplu, cilindri, cuple rapide, furtunuri, rulmenți cu bile și multe altele. Toate acestea sunt necesare și indispensabile în mai multe arii industriale, dar și în viața de zi cu zi. Un robinet de trecere este cel care face o legătură, care se poate închide și deschide, în funcție de nevoi.

Clienții pot alege în funcție de nevoi un robinet de trecere cu cuplă push-in sau unul cu filet exterior conic. Acești robineți sunt fabricați din plastic și alamă nichelată și au o presiune de lucru de maxim 10 bar. Temperatura suportată se încadrează între 0 și 60 de grade Celsius.

Se pot alege din oferta Tehnovest mai multe tipuri de robineți, în funcție de locul unde aceștia vor fi amplasați. Ofertele sunt diversificate.

Ce alte categorii de produse sunt aici disponibile?

Ca orice furnizor care se respectă, Tehnovest excelează în privința găsirea unor soluții rapide pentru clienții săi. Produsele livrate sunt toate originale, cu marca producătorului pe ele. Acest lucru înseamnă că se vor potrivi perfect în angrenajul unde vor trebui așezate. Pe de altă parte, echipa de la Tehnovest este deschisă și la colaborări de tipul echivalare de produse. Acest lucru înseamnă că, dacă un client caută un anume produs, de la o anumită firmă, Tehnovest poate livra unul identic, compatibil cu calitățile cerute.

Sisteme de măsurare a presiunii și temperaturii, supape și amortizoare pentru zgomot, dar și diverse piese de consumabile industriale se găsesc aici. Inclusiv cei care practică agricultura știu că au nevoie de anumite produse specifice precum curelele trapezoidale înguste, dar nu numai. O trusă de cuple este binevenită pentru momente în care acestea vor trebui înlocuite.

Livrare rapidă, cu flota personală 

Echipa de la Tehnovest știe că timpul este prețios și, de aceea, face livrări rapide pentru clienți. Livrarea cu flota Tehnovest se face pentru persoane juridice, dar și la persoane fizice, dacă se plătește comanda direct cu cardul.

Deoarece fiecare client are proiectul său, acesta implică și soluții diferite. Consultanții de la Tehnovest sunt cei care ajută clienții să găsească produsele potrivite pentru afacerea lor. În felul acesta fiecare client va putea să se extindă și datorită acestor produse livrate de Tehnovest. Consultanța este gratuită. 

Doar pe pagina oficială tehnovest.ro se pot face comenzi vizualizând produsele firmei.

Contact: office@tehnovest.ro

Mai nouă Mai veche