Noi informații despre sinuciderea terifiantă din parcarea Rulmentul. Anchetatorii au reconstituit ultimele clipe de viață ale victimei

Noi informații despre sinuciderea terifiantă din parcarea Rulmentul. Anchetatorii au reconstituit ultimele clipe de viață ale victimei
La data de 22 mai 2024, la ora 11:50, lucrătorii Secției de Poliție Rurală Şcheia au fost sesizați prin 112 cu privire la faptul că arde o mașină în parcarea fostei fabrici Rulmentul din comuna Șcheia.

La fața locului a fost identificat autoturismul Mitsubitchi Lancer înmatriculat în județul Suceava care prezenta urme de incendiere în habitaclu, prezentând la sosirea echipajului de poliție urme de carbonizare, incendiul fiind lichidat de două autospeciale ISU cu apă și spumă.

Din interiorul autoturismului a fost extrasă o persoană de sex masculin care ulterior a fost identificată în persoana proprietarului, Iosif H., de 51 de ani, din municipiul Suceava.
{inAds}
Din verificările efectuate până în prezent a rezultat faptul că acesta era diagnosticat medical cu depresie severă și că acesta mai avusese o tentativă suicidală în data de 3 mai 2024, când a ingerat 30 de pastile, la acea dată fiind transportat în stare de inconștiență la Spitalul Județean Suceava.

La fața locului au fost legitimați mai mulți martori oculari care au oferit informații cu privire la eveniment.

Cadrele medicale din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță au constatat decesul bărbatului, iar cadavrul a fost ridicat de angajații Efemer, fiind dispusă efectuarea necropsiei de către Serviciul de Medicină Legală Suceava.

În cauză au fost efectuate primele cercetări, fiind vizualizate în format playback camerele de supraveghere ale stației peco Bucovina Oil situată în imediata apropiere a locului de muncă a persoanei vătămate, ocazie cu care s-a constatat faptul că bărbatul s-a deplasat singur la volanul autoturismului Mitsubishi Lancer până în incinta stației peco, de unde a cumpărat în două peturi de plastic o cantitate de patru litri de combustibil (benzină).

Acesta s-a deplasat apoi în parcarea fostei fabrici „Rulmentul” de pe strada Humorului din Șcheia, unde la scurt timp autoturismul său a luat foc, iar în urma cercetării la fața locului s-a stabilit faptul că focul a izbucnit din interiorul habitaclului.

Cu ocazia efectuarii cercetatii la fața locului, pe scaunul din dreapta față a autoturismului a fost identificată o sticlă parțial topită și carbonizată cu o capacitate de doi litri, din material plastic, cu inscripția „Borsec”, iar la o distanță de aproximativ doi metri de autoturism a fost identificat încă un recipient identic cu urme de carbonizare și topire care conținea o substanță inflamabilă - benzină.

Cercetările sunt continuate pentru clarificarea tuturor circumstanțelor în care s-a produs decesul.

VIDEO:

Mai nouă Mai veche